Unik design på era logotyper

LogotypOm du vill att ditt företag ska få en unik design av logotyp så är det till Logokompaniet du ska vända dig. Hos oss får du en logotyp som särskiljer sig från andra logotyper och som speglar ditt företags värderingar. Vi sätter våra kunder i fokus och ser till att du och ditt företag marknadsförs på rätt sätt med en logotyp som passar er. Vi ser till att det ni som företag vill säga med er logotyp kommer fram i designen på ett ypperligt sätt.

Det vi erbjuder

En logotyp ska kunna vara proffsigt designad och när du köper din logotyp hos oss så garanterar vi dig detta:

  • Du slipper alla sorters mellanhänder, vi sköter allt
  • Med oss får du specialister på logodesign
  • Du får 100 % nöjdhetsgaranti
  • Leveransen av din logotyp tar bara ett par dagar
  • Priset är fast
  • Du beställer enkelt din logotyp online

Vi på Logokompaniet anser att en logotyp ska kunna vara billig men ändå ha en hög kvalité Vi har specialister som designar din logotyp och eftersom vi inte använder oss av några mellanhänder så går det både snabbt och blir ett lägre pris. Ert företags logotyp kommer att förknippas med ert varumärke på det sätt ni väljer samt att vi ser till att den blir intressant och lätt att minnas. Besök: Billiglogotyp.com

Att beställa är lätt

Hos oss kan du enkelt beställa din logotyp online, därför så tar det endast ett par dagar för dig att då din logotyp levererad. Vi garanterar att du alltid får ett fast pris hos oss samt att du även får en nöjdhetsgaranti på 100 % på alla våra logotyper. Vi erbjuder dig även förmånliga paket där du kan få flera logotyper och mycket mer till ett bra pris.

31 Jul 2014