Att ge ut en bok behöver inte vara svårt

Många drömmer om att ge ut en egen bok, om man till exempel har ett manuskript på datorn eller hemma så är egenutgivning ett väldigt bra sätt att ge ut det på, speciellt med tanke på hur få manus som förlag accepterar nuförtiden. Möjligheterna att ägna sig åt egenutgivning har också blivit bättre och bättre

Det kan dock vara svårt att veta vilka steg man måste ta och hur man ska gå tillväga. Därför är det bra att det finns sidor som Nomen Förlag - Books on Demand, som är en av Nordens äldsta plattformer för egenutgivning. De har funnits ända sedan 1990-talet, då egenutgivning inte alls var lika vanligt som idag, och de har stor erfarenhet av olika typer av tryck och bokutgivning. Ditt manus är i säkra händer.

Nyligen har de också lanserat något som de kallar för Förläggarpaketet i sambarbete med Calidris Förlag, det är ett paket för dig som vill att din bok ska ta samma resa ut i världen som om den hade getts ut på ett stort förlag. Du får en förläggare, redaktör, korrläsare, du får hjälp med såväl formgivning som marknadsföring. Är du seriös med din bokutgivning och vill få såväl maximal kvalitet på din bok som maximal exponering så är Förläggarpaketet just det du behöver.

Oavsett om du väljer Förläggarpaketet eller någon annan av Nomens alla tjänster lär du inte bli besviken. Nomens erfarenhet och stora professionalitet ser till att du får ut det mesta från din egenutgivning - dessutom till ett konkurrenskraftigt pris.

17 Nov 2014