Stort sortiment av diskbänkar och laminatgolv

Sveriges bästa byggvaruleverantör

DiskbänkI Sverige är det alltid stor efterfrågan på byggvaror. Vi bygger och renoverar som aldrig förr och intresset för snygga, fräscha och praktiska hem är enormt. Detta medför såklart att folk blir mer och mer noggranna med att köpa byggvaror av hög kvalitet, och spenderar gärna tid på att hitta en byggvaruhandlare med bra produkter till konkurrenskraftiga priser.

Fondamenta är detta företag. Verksamheten öppnade år 2005 och på ynka åtta år i branschen har man vuxit sig till att vara en av marknadens mest pålitliga och effektiva alternativ. Det finns en stor drivkraft inom Fondamenta att leverera högkvalitativa byggvaror från Sveriges och Europas främsta producenter, och genom att beställa in stora kvantiteter har man möjlighet att få riktigt fördelaktiga priser, pengar som kommer dig som kund till fördel genom lägre försäljningspriser.

Stora byggvaror

På fondamenta.se hittar man i första hand stora, och många gånger otympliga, byggvaror som diskbänkar och laminatgolv med mera. Fondamenta har flera förslag på lämpliga fraktalternativ och hjälper till med all logistik. God service är en av Fondamentas grundpelare.

Kategorierna på fondamenta.se är som följer:

  • Dörrar
  • Golv (i denna kategori finns laminatgolv)
  • Fönster
  • Inredning
  • Mark
  • Kök (i denna kategori finns diskbänkar)
  • Tak
  • Trädgård
  • Övrigt

Fondamentas diskbänkar

En diskbänk blir lätt kökets mest använda område. Man använder det som arbetsyta, avställningsyta och tvättyta, dvs. i stort sett allt man gör i köket görs vid diskbänken. Trots detta läggs sällan särskilt stor fokus på just diskbänken - diskbänk som diskbänk liksom.

En diskbänk ska vara funktionell, det är det allra viktigaste, men på Fondamenta vet man att detta inte är en motsägelse till design och i sortimentet av diskbänkar på fondamenta.se finns massor av olika diskbänkar att botanisera bland. Är det något man faktiskt ska lägga lite tid på så är det jakten på den perfekta diskbänken.

Fondamentas laminatgolv

Bland de laminatgolv som säljs hos Fondamenta finns i stort sett allt man kan tänka sig. Över 300 olika designer finns att välja och vraka bland, allt från riktigt ljusa shabby-chicalternativ till mörka, solida varianter - och allt däremellan.

Ett bra laminatgolv ser exklusivt ut, är slittåligt och lättstädat. Laminatgolv anses av många vara de allra bästa golven och hos Fondamenta är utbudet svårmatchat.

16 Oct 2013