Presentkort för städning i Stockholm

Städning är ju något som tar verkligen tid i en redan stressad vardag och varför då inte underlätta och glädja någon som verkligen förtjänar att bli lite bortskämd.

I Stockholm finns det ett stort utbud på företag som erbjuder presentkort på städning. När man vill överraska någon med något som är en lite ovanlig present kan man köpa en städning.

Kvalitét och service är a och o i ett seriöst företag och det är en sådan man ska anlita för att vara säker på att jobbet blir ordentlig gjort och att köparen blir nöjd.

Ett företag erbjuder ett presentkort är 4 eller 8 timmar städning. På den tiden hinner man få det väldigt rent i sitt hem och väljer man en heldagsstädning så kan man ju få en riktig storstädning. Ett annat ett belopp börjandes på 450 kr och uppåt. Det vore väl skönt för mottagaren att kunna frigöra så många timmar och göra något annat.

Man ska kolla upp vad företagen erbjuder för tjänster och sen välja en summa utifrån det. Sen är det ju fritt för den som fått presentkort att välja tjänst för det värdet som de fått. Man kan ju även gå ihop flera stycken som ger ett presentkort för då blir ju även värdet större.

Bara att ge sig ut på nätet och kolla upp var det finns det bästa erbjudandet.

12 Feb 2013