Nordic Lovestore – njutningsbutiken

Att köpa intimprodukter har blivit så pass mycket enklare i och med internets intåg. Förr i tiden kunde man få tag på sexleksaker i ljusskygga butiker, vem har inte i tonåren smugit in i en porrbutik för att sedan snabbt springa ut igen på grund av pinsamhetskänslan? Tyvärr är denna pinsamhetskänsla kring sex något som verkar inkodat i våra hjärnor, vilket gör att många kanske drar sig för att handla i butik – men nu finns som sagt internet och man kan beställa sina sexleksaker, massageoljor och till och med kondomer online.

En oerhört bra och välsorterad butik är njutningsbutiken Nordic Lovestore (www.nordiclovestore.se) där du finner ett stort och brett utbud av allt inom sex. Deras motto är ”Your Plesaure, Our Passion”, de erbjuder bra kundservis, fri frakt vid ordrar över 400 kronor och som sagt så har de ett riktigt bra utbud. Du hittar allt ifrån massagestavar, oljor, produkter för intimrakning, kläder, erotisk litteratur, glidmedel, handbojor, ja, det finns något för alla smaker, något för att förverkliga alla fantasier.

För par erbjuder Nordic Lovestore till exempel den revolutionerande vibratorn We-Vibe, som är speciellt framtagen för att öka pars njutning när de älskar. Dessutom är den miljövänlig då man ej behöver byta batterier, istället laddar man bara den då och då – precis som man gör med sin mobiltelefon.

Och säg den man som inte blir helt till sig av lust och åtrå om hans kvinna väntar in honom efter jobbet iklädd sexiga underkläder och en minikjol... självklart har Nordic Lovestore också ett bra utbud av sexiga kläder, såväl för honom som för henne. Man kan även köpa presentkort och ge bort om man känner till någon som skulle tänkas uppskatta ett sådant.

Alla varor håller hög kvalitet och de levereras direkt hem till dig. Det är alltså ett oerhört bra sätt att beställa intimprodukter på – så varför inte testa du också? Vi är säkra på att du kommer bli en av många nöjda kunder!

4 Nov 2013