Ledarutveckling ett måste

LedarutvecklingHar du bra ledare i ditt företag? Kan de ta ett coachingsamtal? Dessa frågorna ställde jag till mig själv och fick svaret: ”Jag vet inte riktigt”. Jag hade bra ledare, men insåg inte att de kunde bli bättre, blind som man är. Jag bestämde mig därför för att ta en ledarutveckling för mina ledare tillsammans med mig. Det var både trevligt för sammanhållningen och bra för företaget. Jag har sett stora skillnader och hoppas idag på att den positiva trenden som varit håller i sig.

Ledarutveckling – Något för alla?

När jag pratar med andra kompisar som också har företag frågar de mig ifall de tycker att ledarutveckling är något för dem. Det tycker jag absolut det är och jag tycker alla bör använda sig av ledarutveckling i sitt företag. Att tro att man kan allt om hur en ledare bör agera är inte rätt och man bör tänka om där! Det finns många som är duktiga, till exempel har jag hört talas om ledarutveckling hos pareto.

Lycka till med ert företag! Detta var allt från mig.

25 Apr 2013