Högskoleprovet: Vinnare använder övningsbok!

Var en vinnare!När det kommer till att skriva högskoleprovet finns det ett säkert sätt som hjälper dig lyckas bra - att plugga med hjälp av en övningsbok inför högskoleprovet. Dessutom kan vi erbjuda dig en rabattkod som gör att du får marknadens bästa övningsbok, Högskoleprovet övningsbok, med hela 10% rabatt, helt utan motprestation – allt du behöver göra är att följa instruktionerna nedan. Men först några ord om vad som gör övningsboken så pass bra:

Högskoleprovet övningsbok är skapad av pedagogiska proffs med ett enda mål – att hjälpa läsaren uppnå ett bra resultat på högskoleprovet. Fullt fokus ligger på ett förbättra just de kunskaper som testat på själva högskoleprovet. Därför är också övningsboken uppbyggd precis som det riktiga provet, med samma indelning i block och delprov. Ja, självklart behandlas alla delprov som kommer på högskoleprovet också.

Vidare bygger boken på riktiga exempel från riktiga högskoleprov. De exempel som tagits är alla oerhört relevanta för att förklara lösningsknepen som man kan använda sig av. Och sådana finns det faktiskt många av – genom att plugga med hjälp av denna övningsbok klarar man inte bara att svara rätt på fler frågor som kommer på högskoleprovet, man svarar faktiskt också mycket snabbare.

Ett bra sätt att förbereda sig inför högskoleprovet är ju som bekant att göra gamla högskoleprov. Du kan ju testa Högskoleprovets övningsboks effektivitet på detta sätt – gör ett par gamla högskoleprov, sedan pluggar du ordentligt med hjälp av övningsboken, och sedan gör du några gamla prov till. Ditt resultat kommer garanterat ha förbättrats.

Och ja, vi lovade ju rabatt på själva övningsboken också! Det är oerhört enkelt att ta del av den – gå bara in på www.högskoleprovet.se och klicka dig fram till beställningssidan. Där anger du rabattkoden HSP10, som gör att du får 10% rabatt på din beställning direkt. Bli en vinnare du med – plugga med Högskoleprovet övningsbok!

11 Jan 2013