Gratis hjälp att hitta din drömlokal

lokalerHitta den perfekta lokalen

När man fattat beslutet att en ny lokal ska hyras så börjar funderingarna kring hur denna lokal ska vara. Ofta har man klart för sig vad man vill ha och behöver, samt vad man inte vill ha och verkligen inte behöver. Att hitta lediga lokaler är lätt, men att hitta drömlokalen kan vara en stor utmaning. Lediga lokaler i Sydsvenska städer som Malmö, Lund och Helsingborg är det stor efterfrågan på sedan Öresundsregionen blev ett faktum och Relier Öresund är regionens pålitligaste lokalförmedlare.

Man brukar veta redan från början var man vill hyra sin lokal, alltså i vilken stad, men är man inte väldigt bekant med staden på förhand så kan det kännas osäkert att på egen hand leta efter lediga lokaler i respektive stad. Relier Öresund känner till varenda vrå i Malmö, Lund och Helsingborg och vet vilka för- och nackdelar olika stadsdelar har att erbjuda.

Relier Öresund fyller i luckorna

Vilken typ av ledig lokal man vill åt beror till största del på vad lokalen ska användas till. Ska man driva en butik? Behöver man extra lagerutrymme? Kanske är det en hel industri som behöver hysas i nya lokaler? Bara du vet hur stor din lokal bör vara, vilket läge den ska ha och vilka estetiska drag den helst ska ha. När du kontakta Relier Öresund för gratis hjälp att finna din lediga lokal i Malmö, Helsingborg eller Lund så är det bra att du har så mycket som möjligt uttänkt på förhand, så hjälper vi dig sedan att fylla i luckorna - helt utan kostnad.

Kontakta Relier Öresund

Du är varmt välkommen att kontakta ett av våra Relier Öresundskontor för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att finna den perfekta lediga lokalen i Öresundsområdet; våra två kontor i Sydsverige finns i Malmö och Helsingborg. Det går bra att ringa, e-maila eller rent av komma in för ett personligt möte.

Relier Öresund Malmö

  • Adress: Gråbrödersg. 2, 211 21 Malmö
  • Telefon: 040-30 75 00
  • E-mail: malmo[at]relier.se

Relier Öresund Helsingborg

  • Adress: Bergav. 1 A, 256 44 Helsingborg
  • Telefon: 042- 14 80 00
  • E-mail: helsingborg[at]relier.se

6 Dec 2013