En ny värld med ecigaretter

eciggDen som har rökt länge är inte alltid medveten om hur detta påverkar ens hälsa på ett negativt sätt. När andra tycker att det luktar äckligt så känner tobaksrökaren bara god rök, och det där med att det har börjat rossla rätt ordentligt i halsen kan man ju alltid skylla på en förkylning. Det är först när man verkligen lägger av och byter de skadliga cigaretterna mot ofarliga e cigaretter som en helt ny värld öppnas. Plötsligt så minns man hur det känns att andas utan hosta och motstånd i luftrören, och när andra inte längre flyttar på sig några meter så inser man att man kanske inte luktade så gott förr. Dessutom så kan man plötsligt få höra hur man ser yngre ut vilket är ett resultat av att man slutar utsätta sin hud för de skadliga gifterna som finns i tobaksröken.

När tobaksröken lättar

När den sista cancerframkallande rökpinnen är fimpad så börjar resan mot en ny värld. Tobaksröken lättar och ersätts av vattenånga med god smak. I början så kanske det känns lite svårt att vänja sig vid den nya smaken och känslan men det tar inte lång tid innan man inser hur mycket man har att tjäna på detta. Den som rökt mycket känner på en gång hur ecigaretterna:

  • Sparar pengar
  • Smakar bättre
  • Gör tändare onödiga
  • Ger bättre andedräkt
  • Ger bättre munhygien

Friska lungor och vacker hy

Med e-cigg så blir det lättare att andas igen. Flimmerhåren får växa ut och man måste inte harkla sig stup i kvarten. Folk omkring upplever att man är mycket fräschare att vistas omkring. När ens hy inte utsätts för gifter så får den tillbaka sin lyster och den där gråa tonen försvinner. Det blir helt enkelt en ny värld där man mår bra utan att sluta röka.

29 Mar 2014