Butiksjakt – en bra sida med rabatter

SkorÄnda sedan ett par år tillbaka handlar jag mina skor på internet, närmare bestämt av butiken Brandos, som är en perfekt näthandel i min smak – bra priser, ett STORT sortiment, snabba leveranser och en tillmötesgående kundtjänst som verkligen gjorde sitt bästa när Brandos gjort en liten miss med leveransen. Och en annan gång fick jag en sko som inte passade, det var inget fel på skon, utan den var helt enkelt inte kompatibel med min fot, det var bara att skicka tillbaka den – inga problem och inget strul!

Sådan säkerhet är oerhört viktig för mig som kund – skor kan ju faktiskt vara opassande just för ens fot och då är det viktigt att kunna returnera skorna utan extra kostnad.

För några veckor sedan skulle jag handla ett par nya skor, något sommaraktigt som man även kan ha på tidig höst. Av någon anledning halkade jag in på en sajt som heter Butiksjakt, det är en sida som samlar in kampanjerbjudanden och andra rabattkoder till en rad olika nätbutiker... och döm av min förvåning när jag såg att även Brandos hade en kampanj genom Butiksjakt!

På så sätt fick jag rabatt på mitt skoköp. Därefter tog jag en närmare titt på Butiksjakt och det är faktiskt en väldigt användbar sida för alla som funderar på att handla online. Om man redan känner till en butik där man vill handla så kan man kolla om den är listad på Butiksjakt, och om man söker en ny butik där man kan handla med rabatt så är det bara att ta en snabbkoll, då sajten samarbetar med nästan 400 butiker hittar man i princip alltid det man söker.

30 Jun 2013