Anlita hemstädning i Stockholm

Visst vore det skönt att komma hem och det redan är städat. Att slippa lägga ner egen tid och energi men ändå ha ett välstädat hem Detta är möjligt om du bokar in oss för att göra din hemstädning. Vi städar ditt hem varje vecka eller varannan och kan skräddarsy lösningar som passar just dig.

Vad ingår?

Vi på Städenergi städar efter checklistor som du enkelt kan fylla i vad du vill att vi ska städa. Bland annat ingår:

  • Avtorkning av lister, dörrfoder och dörrar
  • Avfläckning av väggar
  • Dammsugning av soffor och kuddar
  • Tömma soporna
  • Avtorkning av bord och stolar
  • Städning av hela toaletten

Som ditt städföretag i Stockholm kommer vi och städar ditt hem. Vi dammar alla öppna ytor i alla rum, dammsuger och våttorkar golven och har specifika punkter vi följer i kök, badrum och sovrum. Du kan skräddarsy hur du vill att din städning ska gå till.

Anlita oss

Städa hemmetVi på Städenergi erbjuder dig som kund att anlita oss för städning av ditt hem så ofta eller sällan du känner att du behöver. Du kan enkelt boka en provstädning av ditt hem innan du går över på ett abonnemang. En provstädning ger dig en uppfattning om hur vi och städningen fungerar och dessutom kan du få rabatt på priset. Anlita oss för hemstädning och du får även 15% rabatt på våra övriga tjänster så som fönsterputsning och storstädning.

Kontakta oss

När du bestämt dig för att anlita oss så ska du kontakta oss via städfirmastockholm.info. Vi kan berätta mer om vad vi erbjuder och dessutom kan du boka in en provstädning. Ring eller maila oss så berättar vi mer.

13 Jun 2014